Word vriend of sponsor.....

Geniet van de prachtige muziek van Glorify

Het koor Glorify uit Meppel is gestart in 1993. Sinds de start is er veel veranderd en hebben wij al veel mensen tijdens onze prachtige concerten met onze boodschap bereikt. De kwaliteit van ons koor is, onder de inspirerende leiding van Jaap Kramer uit Urk, de laatste jaren op een hoog niveau gebracht.

Glorify wil de toekomst graag samen met u met vertrouwen tegemoet gaan. Wij willen onze boodschap van het evangelie door middel van prachtige muziek nog vaker uitdragen. Financiële steun hiervoor van liefhebbers van Glorify zou daarom heel welkom zijn. Het koor wil u daarom vragen om uw hulp.

Word vriend of sponsor....

Extra middelen

Het koorgeluid van Glorify vindt veel bewondering bij ons publiek. De concerten zijn een belevenis. Daarbij wordt regelmatig samengewerkt met andere koren, muzikanten en zangers. Deze lijn willen we graag doortrekken. Deze verdere ontwikkeling vergt extra middelen voor ledenwerving, koorscholing, goede (oefen) faciliteiten, muzikale staf en attractieve koorprojecten. Daarom wil het koor, met uw hulp, geld reserveren ten behoeve van de ontwikkeling van het koor.

Het koor zou het heel fijn vinden als we uw bijdrage, onze extra middelen, een vast onderdeel van onze begroting kunnen laten vormen. Incidentele bijdragen zijn natuurlijk ook heel erg welkom.

Word vriend of sponsor !

Mogen wij u noteren als
vriend of sponsor van Glorify?

Glorify wil graag een grote groep van koorliefhebbers om zich heen verzamelen. Natuurlijk omdat wij het geld voor ontwikkeling van het koor kunnen gebruiken, maar niet in het minst ook omdat we graag weten voor wie we zingen. Een vertrouwde groep mensen om ons heen. U wordt dan natuurlijk op de hoogte gehouden van de activiteiten en ook voor de extraatjes voor onze vrienden.

  • 1 toegangskaart bij toekomstige concerten;
  • Gereserveerde plaatsen bij aanmelden;
 
Wilt u liever éénmalig een gift doen. Heel fijn. Dat mag op bankrekening 
NL 94 ABNA 0814865992

 

Meld u zich aan als vriend of sponsor ?

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met u op.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer weten over het koor? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@glorify-meppel.nl 

Of kijk ook eens op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.