april 2022

Bestel onze eerste CD !

Op 30 oktober 2021 hebben wij een prachtige CD opname gemaakt. De CD is vanaf 26 januari 2022 verkrijgbaar. De eerste CD werd 26 januari 2022 aangeboden aan onze dirigent Jaap Kramer. De prijs van de CD is € 15 (excl. evt.verzendkosten). Bezorging in Meppel, Hoogeveen, Hardenberg, Staphorst, Ruinerwold en Nijeveen is gratis. In andere gevallen zijn de verzendkosten € 3,85. Bestellen kan via de webshop.  

De eerste serie CD’s is inmiddels uitverkocht maar de tweede serie is binnen, dus bestel de CD nu snel !

 

Oktober 2022

Kun je goed zingen en zing je graag ? Dan ben je welkom !!

Kun je goed zingen en wil je eens meezingen met Glorify? Je bent altijd welkom op woensdagavond in de Kruiskerk (Thorbeckelaan) om 20.00. Meld je van tevoren wel even aan via info@glorify-meppel.nl. Wij zoeken vooral enkele tenoren en bassen maar alten of sopranen zijn ook welkom.

Oktober 2022

Waar en wanneer zingen wij?

Naast de twee jaarlijkse concerten van ons koor werken wij ook mee aan zang- en kerkdiensten.

Wilt u dat wij eens in uw kerk komen zingen stuur dan een email naar info@glorify-meppel.nl.

Waar zingen wij de komende periode?

Zondag 22 januari 2023 in de Grote Kerk in Steenwijk

Zondag 19 maart 2023 in de Grote Kerk in Hoogeveen

15 april: Alkmaar: locatie en tijdstip volgen nog

 

Verder werken wij af en toe ook mee aan opnames van de Reformatorische Omroep. Ons paasconcert van 9 april 2022, is door deze omroep opgenomen in Meppel. Enkele liederen hiervan vindt u terug op onze website. Kijk of luister ook eens bij deze omroep naar opnames (www.reformatorischeomroep.nl).

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer weten over het koor? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@glorify-meppel.nl 

Of kijk ook eens op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.