april 2022

Onze CD voorraad is weer aangevuld !

Op 30 oktober 2021 hebben wij een prachtige CD opname gemaakt. De CD is vanaf 26 januari 2022 verkrijgbaar. De eerste CD werd 26 januari 2022 aangeboden aan onze dirigent Jaap Kramer. De prijs van de CD is € 15 (excl. evt.verzendkosten). Bezorging in Meppel, Hoogeveen, Hardenberg, Staphorst, Ruinerwold en Nijeveen is gratis. In andere gevallen zijn de verzendkosten € 3,85. Bestellen kan via de webshop.  

De eerste serie CD’s is inmiddels uitverkocht maar de tweede serie is binnen, dus bestel de CD nu snel !

 

Mei 2022

Kun je goed zingen ? Wij zoeken vooral nog enkele tenoren en bassen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan...je bent welkom !!

Kun je goed zingen en wil eens meezingen met Glorify? Je bent altijd welkom op woensdagavond in de Kruiskerk (Thorbeckelaan) om 20.00. Meld je van tevoren wel even aan via info@glorify-meppel.nl. Wij zoeken vooral enkele tenoren en bassen maar alten of sopranen zijn ook welkom.

Mei 2022

Wij werken mee aan zang- en kerkdiensten

Naast de twee jaarlijkse concerten van ons koor werken wij ook mee aan zang- en kerkdiensten. Wilt u dat wij eens in uw kerk komen zingen stuur dan een email naar info@glorify-meppel.nl.

Verder werken wij af en toe mee aan opnames van de Reformatorische Omroep. Ons paasconcert van 9 april 2022, is door deze omroep opgenomen in Meppel. Enkele liederen hiervan vindt u terug op onze website. Kijk of luister ook eens bij deze omroep naar opnames (www.reformatorischeomroep.nl).

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer weten over het koor? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@glorify-meppel.nl 

Of kijk ook eens op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.