Wie zijn wij?

Glorify is in1993 opgericht. Het koor bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste leden, vrouwen en mannen.

Wij zijn een algemeen christelijk koor met een breed religieus repertoire en staan sinds 2013 onder de bezielende en inspirerende leiding van Jaap Kramer.

De doelstelling van het koor is om met elkaar geestelijke liederen en klassieke werken in zowel het Nederlands als Engels te zingen. We zingen bijvoorbeeld stukken van onze eigen dirigent Jaap Kramer, van Marco den Toom, Johan Bredewout, Lennart Moree, Sela, John Rutter, Jay Althouse en natuurlijk klassieke werken van o.a. Bach, Mozart en Händel.

Glorify geeft normaal gesproken per jaar 2 eigen concerten: een passieconcert in de weken voor Pasen en een kerstconcert in december. Daarnaast  werken wij regelmatig mee aan kerkdiensten en zangdiensten. Medewerking aan concerten en zangdiensten gebeurt op uitnodiging. Neemt u hiervoor contact met ons op.

En de gezelligheid ontbreekt ook niet, het seizoen sluiten wij altijd af met een heerlijke barbecue, maar er zijn ook andere activiteiten.

“Het is mijn roeping geloof ik”

Dirigent Jaap Kramer

Ik zet mij bewust in binnen de christelijke muziekwereld. Het is mijn roeping, geloof ik. Sommige mensen praten makkelijk en vertellen honderduit over hun geloofsleven. Mijn taal is de muziek. Ik wil graag een instrument in Zijn Hand zijn.

Doe je mee?

Glorify repeteert iedere woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Kruiskerk in Meppel, Thorbeckelaan 73.

Het ledental ligt rond de 40 zangers. Nieuwe leden zijn hartelijk welkom bij ons koor. Aanmelden om te komen kijken, luisteren of meezingen kan via info@glorify-meppel.nl

Lid worden van het koor kan wanneer je tussen de 18 en 65 jaar bent. Aan het defintieve lidmaatschap gaat een stemtest vooraf. De contributie bedraagt €20,- per maand.

Bestuur Glorify

  • voorzitter: Fred Smeding
  • secretaresse: Lia Koops
  • penningmeester: Klaas de Haan
  • algemeen lid en muziekcommissie: Judith Odink
  • adjunct en activiteitencommissie: Anke de Jonge

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer weten over het koor? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@glorify-meppel.nl 

Of kijk ook eens op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.